top of page
  • Poza scriitoruluiPetru Burac

Chemare la post: 6 Aprilie 2023

Iubiți credincioși,


Cu toții tânjim după manifestare mai puternică a prezenței lui Dumnezeu în viața personală și în bisericile noastre. Ne dorim biserici vii în care Duhul Sfânt lucrează și transformă vieți!


Scriptura ne spune că secretul pentru o revărsare continuă a Duhului Sfânt în biserică este rămânerea în El. Când suntem în strânsă legătură cu vița, putem aduce mult rod, iar Tatăl este proslăvit. De aceea am inițiat o chemare solemnă la citirea sistematică a Scripturii, la rugăciune și la post, fiindcă prin acestea fiecare mlădiță poate să fie strâns legată de Hristos și să aibă o viață din abundență.


Ne bucurăm de toți aceia care v-ați alăturat Proiectului Împreună și zilnic vă desfătați sufletul în părtășia cu Domnul. Suntem încurajați de mesajele primite de la unii dintre voi și ne rugăm ca tot mai mulți să se alăture. S-au scurs doar 3 luni din acest an, așa că nu este prea târziu să veniți împreună cu noi, dacă nu ați făcut-o deja.


Dar prin mesajul meu de astăzi vreau să accentuez cel de al 3-lea element care definește rămânerea noastră în Hristos și anume postul. Așa cum spuneam la începutul anului, fiecare primă zi de joi din lună o punem deoparte pentru a posti în unitate pentru lucrarea Domnului din România.


Postul este o disciplină fizică și spirituală care are un mare impact în viața creștinului și a poporului lui Dumnezeu.


Istoria națiunilor a fost schimbată în urma postului. Focul trezirilor spirituale s-a aprins când poporul Domnului s-a apropiat de El prin post. Judecata lui Dumnezeu sau pericolele au fost îndepărtate atunci când postul i-a determinat pe credincioși să se smerească înaintea lui Dumnezeu. Dumnezeu a făcut minuni în urma postului și și-a întărit mărturia printre neamuri!


Și noi Biserica Penticostală din România, vrem să discernem cu claritate voia lui Dumnezeu pentru biserica Sa în această vreme. Vrem ca această generație să cunoască o revărsare de putere spirituală și să umble în plinătatea voii lui Dumnezeu.


La granițele țării este război. În interior sunt multe presiuni pentru a ridica nelegiuirea la rang de lege. Societatea este tot mai secularizată.


De aceea vă invit ca joi, 6 aprilie, cu toții să ne smerim sufletele într-o zi de post specială de rugăciune pentru națiunea noastră.


Domnul să lase protecția Sa peste România și să facă poporul nostru să se întoarcă cu toată inima spre El. Profetul Ioel spunea în vechime: ”Sunați cu trâmbița în Sion, Vestiți un post, chemați o adunare de sărbătoare.”


Vă rog și eu: transmiteți acest mesaj mai departe în grupurile voastre de părtășie și în bisericile voastre, motivați și pe alții să se apropie de Domnul Joi, 6 aprilie, printr-o zi specială de post pentru România.


Organizați cu această ocazie un timp special de rugăciune în biserici sau în casele voastre și haideți ca Împreună să cerem și să credem că Domnul va face lucruri mari pentru noi!


Dumnezeu să ne ajute la aceasta.


Pastor Ioan Filip

Președintele Cultului Creștin Penticostal




764 afișări3 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page