top of page
  • Poza scriitoruluiPetru Burac

Ziua 107 - 17 Aprilie 2023

Textele care vor fi citite:


Iosua 15:1 - 63

Luca 18:18 - 43

Psalmul 86:1 - 17

Proverbe 13:9 - 10RUGĂCIUNEA DE ASTĂZI:


Prin învierea lui Isus cunoaștem suveranitatea absolută a lui Dumnezeu asupra vieții și a morții. Învierea lui Isus este o mărturie și o dovadă pentru învierea oamenilor, acesta fiind un adevăr de bază al credinței creștine.


Ca și creștini, găsim mângâiere în faptul că Dumnezeul nostru a devenit om, a murit pentru păcatele noastre și a fost înviat a treia zi. Mormântul nu L-a putut ține. El trăiește și astăzi stă la dreapta lui Dumnezeu Tatăl în cer!


Motive de rugăciune:

1. Să coboare puterea învierii Domului peste lumea care trăiește în întuneric și duhul de viață să sufle peste oasele uscate aducând putere, înviorare și viață.

2. Să-L considere pe Isus prin revelație ca Dumnezeu întrupat, mort și înviat pentru întregul neam omenesc, toți cei care-L văd pe Isus ca un simplu om bun, învățător nou, profet.


Motto:

Isus i-a zis: „Eu sunt Învierea și Viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?” Ioan 11:25-26.


(preluat de la APME)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ne bucurăm că suntem ÎMPREUNĂ în această călătorie spirituală.


Avem un articol de ajutor Cum să folosești resursele proiectului Impreună


În secțiunea pentru comentarii puteți să menționați ce v-a vorbit Dumnezeu din textele pe care le-ați citit.


Atenție: Comentariile care au orice altă temă, în afară de textele biblice din ziua respectivă, nu vor fi acceptate spre publicare!

1.827 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page