top of page
  • Poza scriitoruluiPetru Burac

Ziua 161 - 10 Iunie 2023

Textele care vor fi citite:


1 Împărați 7:1 - 51

Faptele Apostolilor 7:30 - 50

Psalmul 128:1 - 6

Proverbe 16:31 - 33RUGĂCIUNEA DE ASTĂZI: Misionarii din Asia*


Misiunea de vestire a evangheliei către toate neamurile necesită din partea bisericii o implicare în războiul spiritual care se dă pentru evanghelizarea și întoarcerea oamenilor la Dumnezeu. Pavel vorbește bisericii din Colose despre nevoia lui specifică, pentru ca Dumnezeu să deschidă uși pentru vestirea Cuvântului pentru care se găsea în lanțuri. (Coloseni 4:3)


Într-o perioadă în care guvernele țărilor devin tot mai închise față de misionari și mesajul creștin, avem nevoie să stăruim înaintea lui Dumnezeu, ca El să însoțească misionarii noștri cu putere și uși deschise pentru predicarea Cuvântului aducător de viață și speranță.


Putem mijloci pentru misionarii din Asia în următoarele domenii:

  • Sensibilitate față de călăuzirea Duhului Sfânt în direcția organizării proiectelor în care sunt implicați.

  • Semănarea Cuvântului în inimile celor care sunt însetați după adevărul lui Dumnezeu și care se găsesc în contexte mai greu de ajuns.

  • Semne și minuni în vestirea Cuvântului, în viețile musulmanilor (vise, vindecări, etc)

  • Sârguință și perseverență în lucrare. Uneori rezultatele apar greu și misionarii au nevoie de putere să rămână dedicați chemării și lucrării.

*Țările din Asia: Afghanistan, Arabia Saudită, Armenia, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodgia, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Emiratele Arabe Unite, Filipine, India, Indonezia, Iordania, Iran, Irak, Israel, Japonia, Kazahstan, Kuweit, Kârgâzstan, Laos, Liban, Malaezia, Maldive, Mongolia, Myanmar, Nepal, Oman, Pakistan, Qatar, Rusia, Singapore, Sri Lanka, Siria, Taiwan, Tadjikistan, Tailanda, Timorul de Est, Turcia, Turkmenistan, Uzbekistan, Vietnam, Yemen


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ne bucurăm că suntem ÎMPREUNĂ în această călătorie spirituală.


Avem un articol de ajutor Cum să folosești resursele proiectului Impreună


În secțiunea pentru comentarii puteți să menționați ce v-a vorbit Dumnezeu din textele pe care le-ați citit.


Atenție: Comentariile care au orice altă temă, în afară de textele biblice din ziua respectivă, nu vor fi acceptate spre publicare!

1.652 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page