top of page
  • Poza scriitoruluiPetru Burac

Ziua 24 - 24 Ianuarie 2023

Textele ce vor fi citite:


Geneza 48:1- 49:33

Matei 15:29- 16:12

Psalmul 20:1- 9

Proverbe 4:20- 27


RUGĂCIUNEA DE ASTĂZI: BĂTRÂNII

Dumnezeu să binecuvânteze bătrânii din Bisericile Penticostale! Să cerem ca Dumnezeu să îi ajute să își păstreze până la capăt credința curată și sfântă.


Să ne rugăm împreună pentru :

SĂNĂTATEA lor fizică și spirituală.

SPRIJIN pentru nevoile lor.

STABILITATE emoțională și spirituală până la final.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ne bucurăm că suntem ÎMPREUNĂ în această călătorie spirituală.


În secțiunea pentru comentarii puteți să ne comunicați faptul că v-ați alăturat acestei inițiative și ați început această călătorie spirituală pentru anul 2023 împreună cu mii de credincioși.


Tot la comentarii, puteți să menționați ce v-a vorbit Dumnezeu din textele pe care le-ați citit.


Atenție: Comentariile care au orice altă temă, în afară de textele biblice din ziua respectivă, nu vor fi acceptate spre publicare!

4.000 afișări4 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

4 Comments


Florian Rotaru
Florian Rotaru
Jan 24, 2023

Slavit si binecuvantat sa fie Domnul ! El sa ne dea binecuvantarea ca sa intlegem, sa traim si sa impilim Cuvantul si ceea ce ii fagaduim Lui Dumnezeu.

Domnul sa intareasca credinta celor batrani in fiecare zi si sa le daruiasca putere, sanatate si sa nu duca lipsa de nimic. Sa ii purtam zilnic si pe ei in rugaciunile noastre....Glorie Domnului!

Like

axinte.dany85
axinte.dany85
Jan 24, 2023

Sa ne ajute Dumnezeu sa avem parte toți de stabilitate sa nu ne abatem nici la.dreapta nici la.stanga.Sa privim înainte pana la capăt!

Like

gheorghe.todorut
Jan 24, 2023

Domnul sa binecuvinteze cu multa sanatate le cei in varsta si cu mântuirea sa !

Like

buciuman.alina
Jan 23, 2023

Domnul Isus sa binecuvanteze bătrâni cu multă sanatate🙏putere🙏biruinta pe calea Domnului🙏Săi intaresca in credinta pana la sfarsit, sa sfârșească in împărăția Sa🙏🙏ii purtam in rugaciunile noastre🙏🙏impreuna sa mostenim cerul,tineri și batrani!

Like
bottom of page