top of page
  • Poza scriitoruluiPetru Burac

Ziua 37 - 6 Februarie 2023

Textele care vor fi citite:


Exod 23:14 - 25:40

Matei 24:29 - 51

Psalmul 30:1 - 12

Proverbe 7:24 - 27


RUGĂCIUNEA DE ASTĂZI:


Să mijlocim împreună înaintea Domnului cu credință ca Dumnezeu:


1. Să facă să CADĂ ploaia spirituală în inimile celor care au primit sămânța Cuvântului și s-o facă să crească.

2. Să ofere CĂLĂUZIRE și înțelepciune tuturor celor implicați sub orice formă în lucrarea lui Dumnezeu.

3. Să aducă CREȘTERE spirituală și o experimentare proaspătă a lucrării Duhului Sfânt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ne bucurăm că suntem ÎMPREUNĂ în această călătorie spirituală.


În secțiunea pentru comentarii puteți să ne comunicați faptul că v-ați alăturat acestei inițiative și ați început această călătorie spirituală pentru anul 2023 împreună cu mii de credincioși.


Tot la comentarii, puteți să menționați ce v-a vorbit Dumnezeu din textele pe care le-ați citit.


Atenție: Comentariile care au orice altă temă, în afară de textele biblice din ziua respectivă, nu vor fi acceptate spre publicare!

4.443 afișări4 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

4 Kommentare


Florian Vochescu
Florian Vochescu
06. Feb. 2023

În pasajul citit din Matei 24 de la versetul 29 la 51, însuși Domnul Isus ne vorbește despre vremea sfârșitului. Am observat că în versetul 36 ne spune că despre " ziua aceea și despre ceasul acela nu știe nimeni, nuci îngerii din ceruri, nici Fiul Omului, ci numai Tatăl." De aceea cred că noi oamenii nu trebuie să ne batem capul să aflăm când va fi ziua aceea( cum fac unii ..). Treaba noastră este să veghem asupra noastră înșine, să păzim poruncile și să credem în Domnul Isus și în lucrarea Lui.

Gefällt mir


axinte.dany85
axinte.dany85
06. Feb. 2023

Trăim într-o vreme caracterizată de înmulțirea mașinăriilor oamenilor și de eliminarea lui Dumnezeu. Marele strigat al acestor zile este muncește, muncește, muncește, organizează, organizează totul perfect,oferă ceva nou,inventează ceva și oferă o noua societate; însă marea nevoie a zilelor noastre este rugăciunea, rugăciunea mai multa și mai bună...... , o viata innoita de cuvântul Domnului și o trăire în voia Lui. Doamne-ajută pe fiecare credincios!

Gefällt mir

Adrian Modoc
Adrian Modoc
06. Feb. 2023

Dumnezeu să ne de-a putere, înțelepciune ca lucrarea pe care o cere Dumnezeu de la noi care este sa credem în Acela pe care L a trimis El !

Gefällt mir
bottom of page