top of page
  • Poza scriitoruluiPetru Burac

Ziua 54 - 23 februarie 2023

Textele care vor fi citite:


Levitic 14:1 - 57

Marcu 6:30 - 56

Psalm 40:1 - 10

Proverbe 10:11 - 12RUGĂCIUNEA DE ASTĂZI:


Ca și în cazul celor afectați de războiul din Ucraina, când credincioșii în general și cei penticostali prin excelență au venit în întâmpinarea nevoilor, și de data aceasta este o puternică mișcare a Duhului între membrii bisericilor noastre pentru a sări în ajutorul victimelor cutremurului din Turcia.


Suntem chemați să mijlocim pentru ca:

- Domnul să ne sensibilizeze spre a dărui din finanțele noastre pentru a ajuta biserica turcă în lucrarea de ajutorare umanitară, cu focalizare pe răspândirea Evangheliei.

- Focul ajutorării să se intensifice în următoarea perioadă, care este critică.

- Pasiune și perseverență în ciuda condițiilor și împotrivirilor de la fața locului, pentru echipele de frați care se deplasează în zonele afectate și se implică în ajutorare.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ne bucurăm că suntem ÎMPREUNĂ în această călătorie spirituală.


În secțiunea pentru comentarii puteți să ne comunicați faptul că v-ați alăturat acestei inițiative și ați început această călătorie spirituală pentru anul 2023 împreună cu mii de credincioși.


Tot la comentarii, puteți să menționați ce v-a vorbit Dumnezeu din textele pe care le-ați citit.


Atenție: Comentariile care au orice altă temă, în afară de textele biblice din ziua respectivă, nu vor fi acceptate spre publicare!

2.934 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page